TTY:n Sekakuoro Futuuri

Turkulainen sekakuoro Futuuri perustettiin Merike Tornin johdolla lokakuussa 2002. Kuoroon tuli mukaan yhdeksän laulajaa, jotka olivat olleet mukana TTY:n naiskuoro Föriflikkojen 95-vuotisesityksessä Mustalaistunnelmissa.

Nykyään kuorossa laulavat seuraavat henkilöt:

Pianotaiteilija Merike Torn johti loistavalla tavallaan kuoroa joulun alla v. 2010 tapahtuneeseen kuolemaansa asti. Nyt kuoroa kuoroa ohjaa laulunopettajaksi opiskeleva Anna Tuominen kohti uusia haasteita.

Futuuri on esiintynyt monissa erilaisissa tilaisuuksissa, niin humoristisissa kabareissa, juhlissa, musiikki- ja kulttuuritapahtumissa, kansainvälissä tilaisuuksissa kuin kauppakeskusten jouluavajaisissakin. Futuurin ohjelmisto on monipuolinen. Siihen kuuluu Sibeliuksen ja Madetojan sävellyksiä, nykyään lähes kansanmusiikiksi miellettyjä Helismaan lauluja, negrospirituaaleja, suomalaisia ja virolaisia kuorolauluja, hengellisiä lauluja sekä myös uutta kuoromusiikkia.

Futuuri on juhlistanut taivaltaan viisi- ja kymmen-vuotis juhlakonserteilla. Konserttien ohjelmat muodostivat läpileikkauksen Futuurin esityksistä, sisältäen mm. suomalaisia ja virolaisia hengellisiä kappaleita sekä negrospirituaaleja.

Sekakuoro Futuuri on monipuolinen kuoro, joka esittää perinteistä kuoromusiikkia mutta on myös valmis kaikkeen uuteen. Kuoron jäsenten innostus on luonut kuorolle väsymättömän halun oppia lisää ja siten kehittyä. Anna Tuomisen persoonallisen innostavassa ja taidokkaassa ohjauksessa kuoron hyvä henki on pysynyt ja jopa vahvistunut.

Tervetuloa Futuuriin, jos olet kiinnostunut laulamisesta, ja haluat mukaan tähän joukkoon. Ota yhteyttä!