TTY:n Sekakuoro Futuuri

Turkulainen sekakuoro Futuuri perustettiin pianotaitelija Merike Tornin johdolla lokakuussa 2002. Kuoroon tuli mukaan yhdeksän laulajaa, jotka olivat olleet mukana TTY:n naiskuoro Föriflikkojen 95-vuotisesityksessä Mustalaistunnelmissa. Merike Torn johti loistavalla tavallaan kuoroa vuoteen 2010.

Nykyään kuoroa johtaa Johanna Järvinen.

Kuorossa laulavat:

Futuuri on esiintynyt monissa erilaisissa tilaisuuksissa, niin humoristisissa kabareissa, juhlissa, musiikki- ja kulttuuritapahtumissa, kansainvälissä tilaisuuksissa kuin kauppakeskusten jouluavajaisissakin. Futuurin ohjelmisto on monipuolinen. Siihen kuuluu Sibeliuksen ja Madetojan sävellyksiä, nykyään lähes kansanmusiikiksi miellettyjä Helismaan lauluja, negrospirituaaleja, suomalaisia ja virolaisia kuorolauluja, hengellisiä lauluja sekä myös uutta kuoromusiikkia.

Futuuri on juhlistanut taivaltaan 5-, 10-, 15 ja 20-vuotisjuhlakonserteilla. Konserttien ohjelmat muodostivat läpileikkauksen Futuurin esityksistä, sisältäen mm. suomalaisia ja virolaisia hengellisiä kappaleita sekä negrospirituaaleja.

Sekakuoro Futuuri on monipuolinen kuoro, joka esittää perinteistä kuoromusiikkia mutta on myös valmis kaikkeen uuteen. Kuoron jäsenten innostus on luonut kuorolle väsymättömän halun oppia lisää ja siten kehittyä.

Futuuri toimii Palvelutalo Iso-Heikin kulttuurikummina.

Tervetuloa Futuuriin, jos olet kiinnostunut laulamisesta, ja haluat mukaan tähän joukkoon. Ota yhteyttä!